Sisältöön »

Parveke- ja terassikaihtimet

Lasikohtainen plisee- eli kangasvekkikaihdin on erinomainen vaihtoehto silloin, kun halutaan saada osittaista suojaa auringolta tai katseilta. Kaihdinta pystyy nostamaan portaattomasti alhaalta ylöspäin tai vaihtoehtoisesti ylhäältä alaspäin.

Läpinäkyvästä Screen-kankaasta valmistetut rullakaihtimet poistavat tehokkaasti kuumuuden, mutta eivät maisemaa. Tiheämmät kankaat suodattavat auringonvaloa tehokkaammin. Kankaan värin valinta vaikuttaa lämmönsääntelyn lopputulokseen. Vaaleat värit heijastavat auringonvaloa enemmän, kun taas tummemmista väreistä näkee paremmin läpi.Screen-kankaista löytyy useita eri tiheyksiä ja värejä. Rullakaihtimen leveys sekä niiden määrä muodostuu aina parvekkeen koon mukaan. Kaikki valmistetaan mittatilauksena. Screen-kankaat ovat erittäin monikäyttöisiä ja ne on helppo pitää puhtaana.

Jos haluat kaihtimien peittävyyden, mutta enemmän verhomaista ulkomuotoa, niin paneeliverho on hyvä vaihtoehto terassillesi tai parvekkeellesi. Se sopii korkeisiin ikkunoihin erityisen hyvin, mutta myös pelkästään parvekkeen kaiteessa saa sillä näppärän näkösuojan.

Jos haluat yhdistellä samaan tilaan paneeliverhoja ja rullakaihtimia, niin samat materiaalit käyvät molempiin. Näin yhtenäinen ilme säilyy parvekkeellasi, kun kankaat ja värit ovat samat molemmissa. Yksittäisen paneeliverhokaistaleen leveyden ja korkeuden voi itse päättää oman parvekkeen mukaan

 

Ota yhteyttä

 
Parvekekaihtimet
 
Parvekekaihtimet