Sisältöön »

Ikkunamarkiisit

Ikkunamarkiiseilla pidät kotisi viileämpänä ja suojaat sisätiloja auringon haalistavalta vaikutukselta. Asumisviihtyisyyden parantumisen ohella tyylikkäät ikkunamarkiisit antavat näyttävän piristysruiskeen koko rakennuksen yleisilmeelle.

Mallistossa on tarjolla useita eri vaihtoehtoja, kangasta suojaavalla kotelolla tai ilman. Oikean tuotteen valintaan vaikuttavat käyttötarkoitus, ikkunoiden koot sekä mieltymyksen. Paitsi että valikoimasta löytyy paljon värivaihtoehtoja kankaissa, myös runkoväreissä löytyvät perusväreinä valkoinen sekä anodisoitu alumiini. Runko-osat ovat halutessasi saatavilla myös kaikkiin RAL-sävyihin.Ikkunamarkiiseissa käyttölaitteena on pääsääntöisesti moottori ja siihen liitetty automatiikka. Koska moottoreiden ja niitä ohjaavan automatiikan avulla ikkunamarkiisi on aina varmasti suojaamassa sisätiloja silloin kun aurinko paistaa, on niistä saatava hyötysuhde tällöin paras mahdollinen. Vaihtoehtoisesti ikkunamarkiisi voidaan toimittaa myös käsikäyttöisenä, jolloin sen oikean asennus varmistaminen jää käyttäjän vastuulle parhaan hyödyn saamiseksi.

Jokainen markiisi valmistetaan likaa ja vettä hylkivästä, homesuojatusta erikoiskankaasta. Markiisikankaat ovat myös UV-sädesuojattuja, joten ne pitävät värinsä pitkään. Nanoteknologia kankaiden valmistuksessa ovat molemmille kangastoimittajillemme tuttu juttu ja tätä teknologiaa on käytetty jo vuosien ajan akryylikankaiden käsittelyssä veden, öljyn ja lian torjuntaan. Kangasvalmistajien vankka ammattitaito sekä kokemus takaavat sen, että kankaat täyttävät korkeimmat laadulliset vaatimukset ja saavuttavat pitkän käyttöiän.

 

Ota yhteyttä

 
Ikkunamarkiisit
 
Ikkunamarkiisit
 
 

Valmistajan sivut

Arctic kaihdin Lumeo Pedelux Tamar