Sisältöön »

Terassimarkiisit

Terassimarkiisi antaa suojaa sekä helteellä, että sateella. Auringonpaisteella terassimarkiisi tarjoaa viilentävää varjoa kuumana kesäpäivänä ja säästää ulko- ja sisätilojen lattiapintoja sekä huonekaluja haalistumiselta. Eikä tunnelma laske, vaikka vähän tihkuttaisikin, kun terassilla voi oleilla mukavasti kastumatta.

Koska myös terasseja, käyttötarpeita ja mieltymyksiä on hyvin paljon erilaisia, on myös mallistossamme useita eri tarkoituksiin soveltuvia terassimarkiisi malleja. On todella isoille terasseille sopiva jopa neljänmetrin ulottumalla oleva vaihtoehto, pienemmille terasseille sopivia vaihtoehtoja, koteloituna tai ilman.

Terassimarkiisien runko-osat ovat laadukasta polttomaalattua alumiinia sekä terästä. Terassimarkiisin ehkäpä tärkeimmät osat laadukkaan kankaan lisäksi ovat sen nivelvarret. Terassimarkiisien nivelvarsien ominaisuudet määrittelevät eniten terassimarkiisin kestävyyttä sekä laadukkuutta.

Jokainen markiisi valmistetaan likaa ja vettä hylkivästä, homesuojatusta erikoiskankaasta. Markiisikankaat ovat myös UV-sädesuojattuja, joten ne pitävät värinsä pitkään. Nanoteknologia kankaiden valmistuksessa ovat molemmille kangastoimittajillemme tuttu juttu ja tätä teknologiaa on käytetty jo vuosien ajan akryylikankaiden käsittelyssä veden, öljyn ja lian torjuntaan. Kangasvalmistajien vankka ammattitaito sekä kokemus takaavat sen, että kankaat täyttävät korkeimmat laadulliset vaatimukset ja saavuttavat pitkän käyttöiän.

 
 
 

Ota yhteyttä

 
Terassimarkiisit
 
Terassimarkiisit